b SAAT MAGIKA BERSAMA TWB: Saat Magika Bersama TWB

IMPIAN SAYA PADA TAHUN 2019

Saat Magika Bersama TWB


Alhamdulillah 1st time menulis d blog 

Ok , Ida join TWB pada tahun 2015 , dah 2 tahun lebih Ida bersama TWB

Tahun 2015 pakej yg ada just Facial but tahun 2017 pakej dah upgrade ada Sauna , body scrub @ lulur, aura milk bath , mandi bunga , hand & foot spa

Pembabitan Ida dalam TWB pada tahun 2015 saja suka2 mungkin disebabkan Ida suka kepada kecantikan sebab tu join TWB 

Tahun 2015 group wasap saja ada itupun jarang ahli TWB update dalam group whatsapp belum meriah & tak ada support group seperti skrg ada group Telegram 😂 & meriah 

Saat Magika Ida bersama TWB adalah Ida tak pernah menyangka akan ada bisnes spa sendiri atas nama Ida plak tu , sebelum ni just angan2 , yer lah kan nak ada spa sendiri kena ada kedai utk menjalankan spa kita sendiri.

Tapi di TWB projek spa tanpa kedai yg berkonsepkan mobile spa @ home spa , di mana saja boleh jalankan spa sama ada beautician yg ke rumah customer @ customer yg ke rumah beautician 

Nampak simple & mudah sbb spa Twb spa tanpa kedai kan tapi hasil spa lumayan tau , 1st Ida dapat customer yg ambil full pakej spa dapat ari tu dalam Rm170 , wow sehari tu Rm170 just 3@4 jam boleh dapat

Pernah tau Ida nak balik kampung mak ( Lahad datu ) duit yang ada just cukup2 untuk keperluan belanja dapur saja nak tunggu husband gaji lama lagi 2 minggu lagi , ermm macam mana ya , so Ida dapat idea baik Ida promot di Fb nak cari customer di tempat mak .Alhamdulillah dapat customer di Lahad Datu nak berSpa , so balik kg mak dengan senang hati sebab dah ada customer bermaksud dah ada duit la kan utk menampung selama berkampung di tempat mak..Lega hati 😆

Bila join Twb ni hasil Spa yg ada membantu sangat mcm Ida ni kan just suri rumah boleh lah bagi mak sedikit wang belanja , bawa mak , husband & anak pergi makan2 dengan hasil spa.Happy sangat bila dapat bagi hasil keringat pada mak kan

Terima kasih founder TWB Master Ainul Shahrazad kerana dengan TWB dapat membantu para wanita seperti  suri rumah , ibu tunggal , student & yg berkerjaya 



Tiada ulasan:
Catat Komen

♥ Copyright © Ida Aminullah | All Rights Reserved | Design by Pawona Kreatif | Powered by Blogger